BEYOND EAT NEW CONCEPT LAUNCHING SOON!



Fêter la Semaine du Terroir avec Beyond Eat, maintenant à Carouge les jeudis soirs et samedis matins!

Publié par Claire Smith le

Le food truck Beyond Eat, déjà à Carouge les jeudis pendant ces derniers mois, sera à Carouge aussi les samedis matins des samedi 23 septembre. 

Beyond Eat, the popular vegan food truck, will be at Carouge market on both Thursdays and Saturdays going forward. After a successful debut during the summer on Thursday evenings, Beyond Eat will be at Carouge market on Saturday mornings, every week through till 2pm for your Saturday food shopping. 

Ce jeudi on va feter la Semaine du Terroir avec nos spécialités Libanais, genre houmous, falafels et taboulé, et on commence à introduire nos recettes de l'automne avec des "no-cheese" cheesecake à la pomme caramélisée et des tartelettes crémeuses aux potimarrons et noisettes. On privilège acheter nos ingrédients des fermes bio dans la région. 

This Thursday we have Lebanese-style vegan treats for you, such as our different styles of hummus, falafels and tabouleh, plus we will start to introduce an autumn menu including caramelised apple no-cheese cheesecake and a creamy quiche made from pumpkin and hazelnuts. Just as a reminder, we buy many of our ingredients from local organic farms. 

Ce samedi on va aussi ajouter à notre sélection des fromages véganes, dit faux-mages, qui contiennent aucun produit laitier, mais qui ont un gout de merveille, et aussi des terrines.

This Saturday we will add to our selection a range of vegan cheeses, which contain no dairy milk at all, but which have an amazing creamy taste, and we will also be selling vegan terrines. 

On espère pouvoir vous accueillir nombreux ce jeudi et samedi à Carouge pour goûter notre nourriture saine et délicieuse!

We look forward to seeing you in Carouge this Thursday and Saturday to treat you to our healthy and delicious vegan food!